Informatie naar aanleiding van Brand aan Vogelenzang

Beste wijkbewoner(s),

Zoals u weet woedde maandagochtend 7 oktober een grote brand aan een huis aan de Vogelenzang in Kaatsheuvel. Een aantal andere woningen raakten daarbij ook beschadigd. Gelukkig hebben de bewoners zichzelf op tijd in veiligheid kunnen brengen en hebben zij nu een tijdelijk onderkomen tot het huis is gerenoveerd.

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel betrokken buurtbewoners een helpende hand willen uitsteken. Zowel tijdens de brand als in de afgelopen dagen. Daarvoor willen we u bedanken.

Informatieavond Brand & Veiligheid

Mocht u meer willen weten over brandveiligheid in en rondom het huis? Op dinsdag 5 november 2019 organiseren Brandweer Midden- en West-Brabant en EHBO st. Rafaël een informatieavond. Iedereen is welkom.

Datum: dinsdag 5 november 2019
Locatie: De Wetering te Loon op Zand
Aanvang:20.00 – 22.00 uur

Contact met het wijkteam?

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met mij op tijdens het spreekuur. Deze vinden plaats op dinsdag- en donderdagochtend van 09.00 uur tot 10.30 uur in Het Klavier (ruimte ContourdeTwern), Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Buiten deze tijden kunt u mij bereiken via 0416-289111 of via r.pagie@loonopzand.nl.

Contact met de adviseur Openbare Orde en Veiligheid?

Wilt u meer weten over openbare orde en veiligheid of over brandveiligheid? Onze adviseur openbare orde en veiligheid staat u graag te woord. De adviseur openbare orde en veiligheid, Martijn Verstappen, is bereikbaar op 0416 – 289111 en via info@loonopzand.nl.

Met vriendelijke groet,

René Pagie

Wijkcoördinator Kaatsheuvel Oost